Kurzy herectví

Kurz herectví přináší zásadní přínos pro váš život, a to nejen na scéně, ale i mimo ni. Pomáhá ti rozvíjet sebedůvěru, komunikaci a kreativitu, což jsou dovednosti, které oceníš v osobním i profesním životě. Učení se hereckým technikám tě naučí lépe vyjadřovat své myšlenky a emoce, což posílí tvoje mezilidské vztahy. Navíc setkání s lidmi s podobnými zájmy ti umožní vytvořit cenné přátelské vazby a síť kontaktů. Kurz herectví je tak nejen příležitostí pro tvůj osobní růst, ale i skvělou zábavou, která tě obohatí o nové zkušenosti a perspektivy.

Koho zajímá divadlo! Tereza Kostková

Tereza Kostková mluví o tom, jak je důležité se divadlu pevně věnovat. Divadlo nelze dělat ve sterilním prostředí, ale je třeba být schopen hrát kdykoli a kdekoli. Herci by měli chtít pracovat na svých rolích. Tereza řeší také to, že by herec měl být přítomný, a ne jen hrát různé emoce ze šuplíku. Herectví a divadlo je pro Terezu vášeň, jak je vidět i v našem rozhovoru. Nezapomeňte se podívat na další epizodu našeho podcastu!

Koho zajímá divadlo! Můžete sledovat na youtube nebo spotify.

Koho zajímá divadlo! Marek Adamczyk

Marek Adamczyk vypráví o své stáži v Londýně, kde se nějakou dobu učil herectví a popisuje některé rozdíly mezi českým a londýnským divadlem. Proč nezůstal v Londýně a vrátil se zpět? Co všechno se naučil a je vůbec rozdíl v herectví v jiné zemi? Marek popisuje důležitosti sebepoznání v herectví a schopnosti rychle přepínat mezi různými úkoly na jevišti a o nalezení vlastní jedinečnosti v hereckém projevu. Co všechno může pomoct při práci před kamerou a jaký je rozdíl mezi emocemi, které je nutné projevit v divadle a které je nutné projevit ve filmu? Můžeme se dozvědět, jaká je práce v divadle a jak Marek pracuje na roli, s textem a co by například mohl poradit začínajícím hercům, kteří by se chtěli posunout ve svém herectví. Jak se umět prodat a kam se obrátit, když nevíte? Nenechte si ujít tuto zajímavou epizodu naše podcastu Koho zajímá divadlo!

Koho zajímá divadlo! Můžete sledovat na youtube nebo spotify.

Koho zajímá divadlo! Petra Nesvačilová

Petra Nesvačilová je herečka, režisérka a dokumentaristka. Petra mluvila o své kariéře a jak se vůbec k divadlu dostala a co pro ni divadlo znamená. Jak se Petra, jako režisérka staví do role herečky a jaké je pro ni, když stojí na druhé straně? Petra popisuje, jak se někteří herci můžou cítit trochu rozervaní, a jak je důležité mít odstup a neporovnávat se s ostatními. Je velmi důležité být sám sebou a snažit se především kvůli sobě. Jak se dostala k herectví? Jak se probojovat jako herec a jaké jsou možnosti tady u nás? Jak jako režisérka přemýšlí nad jednotlivými tématy a co je pro ni inspirací? Nenechte si ujít tuto zajímavou epizodu naše podcastu Koho zajímá divadlo!

Koho zajímá divadlo! Můžete sledovat na youtube nebo spotify.

Koho zajímá divadlo! Šárka Krausová

,,Mít trošku růžový brýle a věřit ve svojí cestu, mít odvahu a nepřestat být optimista.“ Šárka Krausová popisuje svou cestu k divadlu, jak vlastně přistupuje k roli a jaké byly její začátky u divadla. Jde každou roli vždy naplno prožívat? Jak se vyrovnat s kritikou? Je tak jednoduché si věci nebrat osobně? Kde se může herec inspirovat? Poslechněte si to, jak Šárka vnímá svou kariéru a jaké tipy pro začínající herce má. Nenechte si ujít naši nejnovější epizodu podcastu Koho zajímá divadlo!

Koho zajímá divadlo! Můžete sledovat na youtube nebo spotify.